Dotări service auto


Piesele de schimb trebuie sa fie montate in siguranta si fara deteriorari. Venim in completare cu scule si echipamente de service, cricuri hidraulice, la preturi fara concurenta si de o calitate ireprosabila, marca.

Fortum  ExtolComandă on-line! Pentru a asigura o preluare rapidă şi eficientă a comenzilor şi pentru urmărirea stadiului derulării lor, clienţii noştri permanenţi au posibilitatea de a efectua comenzi on-line. Clienţii înregistrati au acces complet la catalogul de preţuri. Pentru aceasta tot ce aveţi de facut este completarea unui formular de înregistrare.
Mai multe informaţii
...
Auto Com Truck este importator direct de piese auto şi accesorii pentru toate modelele Tatra, Liaz, Skoda, Karosa, Zetor, CKD, IFA, , UDS, UNC, UNK, Kamaz, MAZ, VV 100–170, Perkins şi Bielorus. Piesele comercializate sunt exclusiv de origine cehă-slovakă.
Avem pe stoc în special piese de schimb pentru camioane Tatra. Aducem la comandă piese de schimb pentru Liaz, Karosa, Zetor, Kamaz, MAZ, Skoda, CKD, UDS, UNC, UNK, IFA sau orice alte marci de provenienţa cehă-slovakă.
Mai multe informaţii ...    
Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/translocator.eu/autocomtruck.ro/statist/modules/initStatist.inc.php on line 185

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/translocator.eu/autocomtruck.ro/statist/modules/initStatist.inc.php on line 186