Comandă on-line! Pentru a asigura o preluare rapidă şi eficientă a comenzilor şi pentru urmărirea stadiului derulării lor, clienţii noştri permanenţi au posibilitatea de a efectua comenzi on-line. Clienţii înregistrati au acces complet la catalogul de preţuri. Pentru aceasta tot ce aveţi de facut este completarea unui formular de înregistrare.
Auto Com Truck este importator direct de piese auto şi accesorii pentru toate modelele Tatra, Liaz, Skoda, Karosa, Zetor, CKD, IFA, , UDS, UNC, UNK, Kamaz, MAZ, VV 100–170, Perkins şi Bielorus. Piesele comercializate sunt exclusiv de origine cehă-slovakă.
Avem pe stoc în special piese de schimb pentru camioane Tatra. Aducem la comandă piese de schimb pentru Liaz, Karosa, Zetor, Kamaz, MAZ, Skoda, CKD, UDS, UNC, UNK, IFA sau orice alte marci de provenienţa cehă-slovakă.
Mai multe informaţii ...    

Autovehicule noi sau second
În funcţie de cerinţele clienţilor noştrii putem sa aducem la comandă autovehicule de orice tip, în special de provenienţa cehă-slovakă.
Câteva recomandări:
  » TATRA T 815 - 26AS81/40
  » TATRA TerrNo1 - 280R45/371
  » TATRA Tippers - 250S01/40
Această nouă gamă de vehicule este destinată să lucreze în condiţii de teren extrem de dificil şi în conditii climatice grele, pentru a sprijini misiunile de mentinere a pacii şi pentru a fi utilizate în operatiuni de combatere a conflictelor de razboi.
Mai multe informaţii ...    

Website: Tatra


Dotări service auto Firma noastră vă mai pune la dispoziţie: consumabile, scule şi accesorii pentru service-uri destinate reparaţiilor de autovehicule.
Piesele de schimb trebuie sa fie montate in siguranta si fără deteriorări.
Venim în completare cu scule şi echipamente de service, cricuri hidraulice, la preţuri fară concurenţă şi de o calitate ireproşabilă, marca FORTUM şi EXTOL.

Mai multe informaţii ...

Având o experienţă de 12 ani în domeniul auto, noi ştim sa servim clienţii noştrii în timp util şi exact cu ce au nevoie pentru ca autovehiculele să fie puse în mişcare cât mai rapid posibil. Asigurăm consultanţă gratuită în ce priveste buna funcţionare a camioanelor Tatra, cât şi a altor camioane de provenienţa ceho-slovakă. Clienţii noştri au devenit în scurt timp colaboratorii noştri si la fel dorim sa se întâmple şi în cazul dumneavoastră. Deviza noastră este: seriozitate, promptitudine şi calitate. Contactaţi-ne cu încredere şi vă veţi convinge.
Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/translocator.eu/autocomtruck.ro/statist/modules/initStatist.inc.php on line 185

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/translocator.eu/autocomtruck.ro/statist/modules/initStatist.inc.php on line 186